klimaatoplossingen

klimaat
oplossingen

wij ontwikkelen betrouwbare klimaatoplossingen

WARMTEPOMPEN

Nooit meer te warm of te koud

Idola H

Omkeerbare lucht-waterwarmtepompen

  • De IDOLA H-warmtepompfamilie voldoet aan de behoeften van winter- en zomer-airconditioning en de productie van sanitair warm water voor residentiële en commerciële installaties met kleine en middelgrote stroomvoorziening.
  • Het bestaat uit een externe inverter-eenheid verkrijgbaar in verschillende vermogensmaten geassocieerd met een interne hydronische unit aangeboden in twee varianten met of zonder 3kW tweefasige elektrische integratie (1.5 + 1.5) of 6 kW (mod. 12T – 16T ), beide uitgerust met een geïntegreerde driewegklep voor de productie van sanitair warm water via een externe boiler.
  • Het systeem is zeer veelzijdig en kan werken bij buitenluchttemperaturen van -20 ° C en warm water produceren tot 60 ° C met behulp van elektrische integratie.
  • Bijzonder geschikt voor gebruik in stralingssystemen, ventilatorrollen, radiatoren en voor de indirecte productie van sanitair warm water (SWW) met behulp van een externe boiler (niet meegeleverd).
  • Gesplitst koelcircuit om het risico van bevriezing in bijzonder rigide externe toepassingen te voorkomen.
  • De gebruikersinterface bestaat uit een digitale afstandsbediening (max. 50 m draad van de interne eenheid) uitgerust met een groot display en eenvoudige instelopdrachten.

Contactgegevens

Stuur ons een bericht

IDOLA H

Een reeks wandgemonteerde airconditioners verkrijgbaar in DC-omvormers, geschikt voor koeling en warmtepompverwarming.

Disclaimer CaloreClima Nederland BV

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alhoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld kan CaloreClima Nederland BV niet garanderen dat de website foutloos en/of ononderbroken functioneert.

CaloreClima Nederland BV en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid: alle auteursrechten, ook die bedoeld in art. 15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing. Voor vragen hierover verwijzen wij naar onze klantenservice.

Opgesteld dd: 14 maart 2019

Account aanvragen